birthday is over

Har haft en riktigt bra födelsedag idag, träffade lavin på dagen och senare träffade jag Melina, vi var hos mig och åt tårta, sedan träffade vi tintin och kom hem typ halv tolv. Imorgon ska jag, Tin-Tin, Melina och Lavin till grönan och chilla runt där hela dagen, så det blir nog ingen uppdatering då, kanske innan vi åker om jag hinner!
some stuff jag fick! Fick underkläder, mer pengar och så också!
 

fjortis nurå!

Morgonen började lite katastrof hehe, det hände en grej och sen skulle jag in på ticnet och köpa VIP biljetter till JBs konsert men de tog slut på 5 minuter, herreguuuuud!
Aja, har iaf en garanterad biljett, ståplats, ska gå med Jennifer :D så jag är typ överlycklig! hon hade snackat med någon kille som sålde biljetter och tagit hans nummer och tänkte direkt på mig hihi, så vi har typ en månad på oss att tänka, men det finns inget att äns fundera över. Klaaaart jag vill gå!
Men iaf, jag är numera fjortis! hihi 14 bast idag, wihoooo. Har precis tagit en dusch och ska äta lite nu, sen träffa Lavin!
Jag är bara tvungen, Jennifer: "är det såhär jag ska parkera eller?" hahaha älskling då!

some days

 

hello evening

Imorgon fyller jag år, om exakt 1 timme & 48 minuter, wihooo!
Har redan fått lite grejer av min faster, farmor, mormor & från min kusin och hennes familj. Visar allt imorgon!
Vi ska fira mig imorgonkväll för mamma ska upp och jobba imorgonbitti runt 6 så jag orkar inte bli väckt hehe, men jag ska träffa Lavin på dagen. Berättar planerna för veckan senare, men nu ska jag sova, puss!

imorgon smäller deeet

vaknade typ 12 och sedan dess har jag kollat på vänner och ätit frukost. Har sjukt ont i magen så kommer ta det lugnt idag, fast det börjar gå över nu.  
Imorgon fyller jag år hihi, fjortis dåra! Ska träffa Lavin på dagen och fira med familjen på kvällen. På Tisdag ska jag fira med Lavin för det hinner vi inte imorgon. Vi drar till Grönan, grillar på någon strand eller något annat kul, får se!
Sötnosen sover när jag kollar på film.

ombre

Jag har precis frågat min frisör om hon kan göra ombre på mig, så nu ska jag färga ombre om pappa går med på det hahahah, klart han gör men han betalar ju ;) Så fiint, är typ helt kär i det, så jääädra snyggt! Så jag ska försöka boka tid, tyvär så tar det flera veckor att få en tid där eftersom det alltid är fullbokat och jag vääägrar gå till någon annan. Men hoppas jag hinner färga innan skolan, vill verkligen ha det nu!  kommer bli en helt annan person när skolan börjar haha, nytt hår, räls, blivit brun som aldrig annars händer haha. 

förskott

Har haft släkten här idag och firat mig, eller inte alla de flesta är på senester. Fick armband, smink, 800 kronor, tights, en bok, 5 aaassnygga tröjor & navelpiercing. Taaack för allt!
En av tröjorna jag fick :) och det ser ut som jag har ombre ;)

trööött

Ligger i sängen helt utmattad och kollar på "vänner". Har städat nästan hela huset, två av våningarna, bäddat rent sängen och bakat bullar, ska fixa tårta strax. Ska duscha också. Aja, ska ta det lugnt en stund så kommer alla gäster vid tre!
Bild från igårkväll, och nej mitt ansikte är inte blekare än kroppen, det är ljuset haha. Lägg märke till min bikinirand också hihi. 

todays

Dagen har jag spenderat genom att läsa min bok, sola, uppdaterat och kollat igenom typ hela instagram, spelat massa tråkiga spel osv. Men nu kom mamma hem så ska baka bullar tills imorgon, kommer folk hit och firar mig eftersom typ alla jobbar på måndag när jag egentligen fyller år :)
lite småful bild men jag bjuder.

Hunger games

Köpte nyss biljetter till "Hunger games" ikväll, hoppas den är lika bra som boken är, är helt kär i boken. Men och andra sidan så brukar böckerna alltid vara mycket bättre, men jag får se, även om boken är bättre så är säkert filmen hur bra som helst! Har lite svårt att förstå hur filmen ska hinna utspela sig på två och en halv timme när den känns som flera veckor i boken, menmen!
Vad tycker ni om hungerspelen?

språkresa

Har kollat runt på sts-education.com en stund och funderar staaarkt på språkresa nästa år, vore det inte sjukt ballt att åka till typ Malta eller Los Angeles på och se allt där, lära sig ett nytt språk, träffa massa nya människor & vänner för livet? Vad tycker ni om språkresor, har ni varit på någon?
 

LOL

Igår var jag med Lavin och Kim och hade mys, vi drog till Nälstabadet och badade en stund och sen åkte jag hem till min brorsa och hämtade våra katter.
Ska sätta på en film nu, "LOL", den värkar vara hur grym som helst, riktig tjejfilm ;)
Ska fixa lite att äta också, och sen måste jag cykla iväg och lämna in min cykel på service + lite annat som måste hinnas med idag!
"Lammet och grisen, Öland"

Böda Sand 2012

Har haft det galet najs på Böda, första veckan var det sju familjer av dom vi känner där, andra veckan kom en till familj och den tredje en till. Så den första veckan var jag för det mesta med Elin, Josefin & Johanna. Den veckan var sådär, hade ingen direkt "kompis" i min ålder att vara med. Men andra veckan kom mina kusiner, så då var jag med dom, och i slutet på den andra veckan kom Alicia. Vädret har varit sådär, det var bäst nu det sista dagarna, var på stranden nästan varje dag och har fått mycket färg faktiskt, får hoppas att det inte lossnar! Men har hunnit med mycket, våra kompisar gifte sig, varit på äventyrsbad, stekt på stranden, blivit kastad i havet och massa mer! I lördags blev det fest uppe på puben efter att Pernilla Wahlgren hade uppträtt, hahaha, jag, Alicia, Amanda och Andreas var de ända som var kvar, pappa och Johnny satt lite längre bort och snackade och drack öl haha. Vi dansade gaaaalet, och 60åriga pedofiler och fulla gubbar ville ha våra nummer, man bah nejtaaack. Men sen gjorde vi misstaget att gå ut ur puben och sen behövde vi leg för att komma in, så pappa fick komma och säga att han hade ansvaret för oss, så vi drog in igen, kom hem runt halv 2. 
Det nya äventyrsbadet där ägde, var där med mina kusiner och drogade vattenruchbanorna, det var 12årsgräns, kocken på campingen höll på att drunkna :o men den var skitrolig!

hemmaaaaaa!

Tjatjatjaaaaaa, jag har saknat bloggen asmycket, det har kännts sjukt tomt utan den!
Vi åkte hem 4 dagar tidigare, vi har lite saker att göra här hemma och så. Vi kom hem igår runt 00.00 och då la jag mig nästan direkt, har saknat min säng såå mycket hehe.
Idag kommer jag förmodligen att packa upp det mesta och chilla hemma bara, ska hämta katter hos min bror ikväll, dom har varit där i över två veckor nu, snacka om saknade!
ska lägga upp massa bilder från de här två/tre veckorna senare, puss på er!

dröm

Måste bara berätta om mina drömmar de två senaste nätterna. Första natten, i förrigår, drömde jag att jag skulle till tandregleraren och få räls men tandregleraren låg i skogen. Och för varje tand man gjorde flyttades hela stolen man låg i fram till nästa station som fixade nästa tand haha. Men de hann bara fixa underkäkens tänder. Sen natten efter, igår till idag, drömde jag att jag gick i femman i Vinstaskolan och innan idrottslektionen gick jag till skolsyster sonm jobbade bredvid min mamma, hon fixade halva överkäkens tänder och sen började idrottslektionen men jag vågade inte öppna munnen på hela lektionen för då skulle rälsen ramla ut, efter idrotten gick jag till skolsyster igen och hon så att mina tänder inte var skapta för räls för att dom var för glidiga så jag skulle komma tillbaka on två år. Haha jag får hoppas att det inte blir likadant i verkligheten ;)

ute

Kom nyss upp från centrum efter att ha varit med Elin och träffat lite folk. Vi träffade hennes kompisar och var med några killar, kollade på torleifs HAHA och innan det var vi och åt på restaurangen och kollade på mojje med lilla alva. Det är askallt ute, har gått runt ned Elins kofta haha och hon har gått i linne, fryser typ av att kolla på henne haha!
 

middag


hottie

Tjaaaa, ligger i sängen och svettas ihjäl men ska inte klaga nu när det äntligen är varmt. Idag har jag varit på stranden men det blåste så mycket så gick upp efter en timme, men badade faktiskt! ikväll ska vi göra wok på grillen, såå gott! Men är trött så ska nog sova en stund nu, vi ses!
 

härliga sommar

Tjaa, jag gjorde ett videoinlägg igår men det värkar inte gå att direktpublicera på bloggen så jag vet inte hur jag ska göra med det... Hade tänkt att fixa lite videor på saker som händer här och så men ska försöka fixa det. Nu har vi nästan precis kommit upp från stranden och u ska jag och mamma åka occh köpa ett nytt element till tältet så att jag slipper frysa haha. Sedan ska vi hämta min syrra i byxelkrok, hon har åkt buss hit.

i bilen

Tjaaaaa, sitter i bilen och har åkt i ungefär 3 timmar nu. Som jag trodde så kom vi inte iväg förän klockan halv 1 ungefär så vi kommer inte fram idag. Åååh så irriterad, trodde vi skulle åka typ 7 men som alltid blir det alltid ca tre timmar senare. Vi hade kommit fram idag annars -.-
aja jag ligger och lyssnar på musik, vi har nyss ätit lunch. Jag kanske gör.något inlägg r jag har tid då och då för nu har jag fri surf! :)

Skön musik

Jag sitter formodligen i bilen nu så tänkte bjuda på lite skööön musik som dunkas i mina hörlurar 24/7!
Vi ses om tre veckor :D

Kolla min fina bästaväns blogg!

http://duvetaliciaa.blogg.se/http://duvetaliciaa.blogg.se/http://duvetaliciaa.blogg.se/http://duvetaliciaa.blogg.se/

vill man vara fin får man lida pin

Tjaaaa, åker ju på semester imorgon så har plågat mig själv med att epilera mina ben, dock klarade jag bara smalbenen & knappt det. Aldrig mer asså, det är inte äns värt det för att vara fin!
Aja, får raka imorgonbitti istället, ska åka så tidigt som möjligt så jag hoppas det blir runt 7. Men med min familj är det mer troligt att vi åker typ 10.. om inte ännu senare.
Aja, har precis kollat igenom min mobil och så, har en ny nu eftersom min inte funkade! Det blev en htc one v, den är bra faktiskt. Det är inte så att mobilen styr mitt liv haha så bryr mig egentligen inte så mycket om vilken jag har. Finns instagram så är jag nöjd ;)

live the day like it's your last

 
BJUDER STORT PÅ BILDERNA!
 

bloggpaus...again

Har inte berättat det men imorgon åker jag till Öland, tidigt på morgonen, och jag kommer vara där i tre veckor så den 29 juli kommer jag hem med uppdatering och massa bilder igen! I promise you!
Ska fota massor på stranden & ha massa photoshoots med alicia & mina kusiner, kameran är mitt liv hihi. Så yes, tog massa bilder med Alicia igår som jag ska lägga upp om en stund!

fuck off.

Jag och alicia var uppe 7 imorse för att hinna köpa Justin Bieber biljetter, vi hade ju tre chanser på oss att få men den jäääävla oturen vi har så var det fullbokat på båda konserterna när vi kom fram i kön & på comviq.se där man kunde förköpa tog dom slut på någon sekund. Asså åååååh hatar mitt liv just nu. Köerna var sjukt konstiga, dom hoppade bak & massa folk som gick in i kön efter oss fick biljetter, jag och alicia sat vid olika datorer & jag var i kön ca en halvtimme innan henne men hon kommer in innan ;o men då var det fullbokat. Vi ringde ticnet för att klaga och kolla vad felet var men dom la på i örat på oss? och när vi ringde direkt efter sa dom att vi var tvugna att vänta i 59 minuter? amen tjena. ååååh hade värsta planerna att stå i golden circle och allt, jävla skit! är så arg, FAAAAAAAAAAAN.
Ska banne mig åka till norge eller danmark om vi inte hittar någon som vill sälja till oss.
min älskling, du betyder allt, hela världen!

Hej vi är mogna


I dont want nobody when I got your body, nobody

 Kollade nyss på film och käkade frukost, vid 4/5 kommer Alicia och umgås med mig hiho!
Imorgon är det en stor dag förstår ni, ska upp rätt tidigt & fixa en greeeej, är fett nervös :(

all around the world people want to be loved

Godmorgon skönheter borta i världen! kände för att vara lite diplomatisk haha.
Jag har faktiskt lite att göra idag, för jag har nu skaffat ett liv till skildnad från de andra flesta dagarna på lovet när jag bara har suttit hemma. Men yes, jag ska träffa Alicia förmodligen & om hon vill så ska vi dra och bada med lite folk men annars stännar vi hemma. Men vet inte hur jag ska få tag i henne för hon svarar inte på sin telefon eller så, men aja. Är jag inte med henne kommer jag följa med och bada förmodligen :)

Baaaam

När hon går ifrån dig och är arg eller ledsen .... Gå efter henne!

När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!

När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!

När hon är tyst .... Fråga vad som står på!

När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!

När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!

När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!

När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!

När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!

När hon är rädd .... Skydda henne!

När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!

När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!

När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!

När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!

När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!

När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!

När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!

När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!

När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!

När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!

När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan!

När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den.


godnatt babes

Jag kom hem klockan nio för mamma ville snacka med mig och lite så, men jag har varit med donja hela dagen. Vi har chillat hemma hos henne, solat & varit med hennes underbara små syskon, tvillingarna är bara fööör underbara! Jag var med Lavin från typ ett till 3 också, vi hängde lite på macken med donja eftersom hon jobbade.
Jag hade tänkt att gå och lägga mig vid halv tio men jag började packa och sen satte jag mig vid datan, vilket var mitt sämsta beslut idag för nu har jag suttit här i två timmar.
ja, flätorna är fula för jag hade sovit med dom men kolla på katten ist, haha hon är så sur min älskling!
 

true stuff bro


I have friends bitch

Godmorgon! Såg ni Isabel Marant skorna i förra inlägget? är de inte just tooo goodlooking? haha jag är typ helt kär i dem!
Ska iväg till macken en stund nu och träffa Donja och Lavin, ingen aning om vad dom vill men dom skulle visst snacka med mig haha, aja ska bara käka något först och sedan gå ner till svandammen :)

Isabel Marant Sneakers

Jag har fastnat för "isabel marant sneakers". Jag bara måååste ha ett par, de är ju såå snygga!
Chloé Schuterman står för bilden!

NEVER SAY NEVER

“There’s gonna be times in your life when people say you can’t do something. And there’s gonna be times in your life when people say that you can’t live your dreams. This is what I tell them: Never say never!”
 

planera

Godmorgon! Har ingenting att göra idag, skulle till min brorsa först men det blev inte så och jag har inget busskort så kan inte ta mig någonstans. Aja, snackar med Lavin nu och ska ringa Alicia för att planera lite saker haha. Måste äta frukost också, ska sätta mig ute och sola samtidigt! puss
rösta på DEN HÄR VÄSKAN, och kommentera att du gjort det så länkar jag dig i ett inlägg!

en sann dröm

Jag är helt jävla död. Det här är en så stor dröm & önskan som blivit uppfyllt, trodde aldrig det här skulle hända. Herregud, jag är helt chockad, vet fan inte vart jag ska ta vägen. Ska jag gråta eller skratta? jag är så jävla lycklig.
En önskning sedan 4 år tillbaka har blivit sann, gud måste gilla mig ♥

mys

Tjaaa! vaknade typ 9 idag, för mamma skulle komma och bygga väggar. men hon var sen så sov till 11 ungefär & sen somnade jag runt 12 & sov i en timme.
Har kollat på film med Jennifer medans mamma & min brorsa åkte och handlade mat på mcdonalds & sååå. Ska fortsätta kolla på filmen nu, & typ sova en stund. Helt sjukt hur trött jag är asså? somnade ju ändå typ halv 2 igår & det är ju inte sent så det är fett konstigt.
aja, ska vila en stund nu och umgås med min kusin & hennes familj senare & ha tjejkväll med mina systrar sen! puuuss

bloggar

http://elinjohanssons.devote.se/ http://elinjohanssons.devote.se/ http://elinjohanssons.devote.se/
http://lisaholmberg.devote.se/ http://lisaholmberg.devote.se/ http://lisaholmberg.devote.se/
 
Kolla de här söta bloggarna :D

så mysigt

Skulle ju hem och kolla på em finalen men jag blev kvar hos min brorsa och kollade på den här, har fixat naglarna med Jennifer & städat och rensat massa här, eftersom dom ska börja bygga väggar imorgon :)
aja, matchen sög iaf, spanien vann med 4-0 vilket var fett dåligt eftersom jag ville att italien skulle vinna haha. men aja, det blir inte alltid som man önskar.
Nu sitter jag iaf med musik på hööögsta volym i min brorsan störtsköna hörkurar med bäääästa ljudet, det låter som värsta festen haha.
Imorgon kommer min kusin, hennes kille och dotter till oss och så ska jag ha filmkväll med mina systrar, så himla mysigt :)

juliaasandstrom

http://juliaasandstrom.blogg.se/
Kolla in den här tjejens blogg, och följ den som jag! :)

kändisskap

Jag blir ju typ rädd när jag ser den här videon på Lindsay Lohan's förändring!? Jag minns hur jag avgudade henne när jag var mindre, jag älskade henne som skådespelerska och mean girls var länge min favoritfilm. Hon var hur grym som helst och jag tyckte hon var så fin, jag ville se ut som henne. Men nu när man ser den här så undrar man var sjutton man tänkte? hon ser ut som en monster. Helt ihjälknarkad och plastikopererad. Det är sjukt hur en människa kan bli såhär. Det måste egentligen vara riktigt jobbigt att vara känd, för hon är ju inte den första kändisen som det har gått såhär för. Michael Jackson, Whitney Houston & många fler har ju gått igenom sak. Det kan inte vara enkelt att aldrig få vara för sig själv & aldrig få en ledig stund, måste alltid vara på sin vakt och inte äns kunna gå och handla själv? att alltid ha livvakter omkring sig för att inte bli påhoppad och jagad. Att må så dåligt att man börjar knarka och tillslut dör? det är hemskt. Den här videon fick en värkligen att tänka hur hemskt det kända livet är. När man var liten ville alla bli kända och stå på scenen som Hannah Montana, för ju yngre kändisarna är, ju finare och naturliga är dom. När de blir äldre och har varit kända längre har dom haft det jobbigt längre & de börjar plastikoperera sig och tar tillslult livet på sig själva.

info

Det blev inget inlägg igår, jag vaknade vid 1 och var tvungen att fixa massor hemma för mamma hade grillfest igår så det kom massa folkhit och dom drog inte förän 12 ungefär och jag kollade på film och så efter det, så de blev ingen uppdatering. Men idag har jag hunnit åka till vällingby med mami och köpt present till mormor & lite grejer. Dock inget till mig hehe. Om en timme ungefär ska jag till min brorsa och umgås med hans flickvän så yeeees, kanske hinner med ett inlägg ikväll. Förmodligen något imorgon också, har lite planer för imorgon också så får se om jag hinner ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus