en outfit

Använde mig av nya"Remby" när jag gjorde bilden, riktigt bra program!

Living young, wild & free

Vi är tonåringar.
Vi smiter ut på natten för att umgås med vänner. Vi tycker att allt man inte får är det roligaste i världen. Vi trotsar alla regler och gör helt tvärtemot. Vi kommer hem sent på kvällarna och får skäll av våra föräldrar. Vi gör saker som alla vuxna höjer ögonbrynen åt och vi lyssnar på musik som låter skit i de äldres öron. Vi älskar att kolla på snygga killar/tjejer och vi tar oftast skolan i andra hand. Vi snackar skit om folk och skippar ibland lektioner vi inte vill gå på. Vi bråkar och säger elaka saker till varandra. Vi skaffar pojkvän/flickvän och blir kära. Vi tycker att alla andra är bättre än oss själva och vi jämför oss med andra. Vi gör saker som andra gör, bara för att passa in. Vi prövar tillslut att röka och dricka och vi går på fester där alla dricker sig fulla och skippar hemmakvällen med familjen. Vi passar på att festa när det är FF hemma och det roligaste som finns är att göra något som föräldrarna inte vet om. Vi vill passa in och gör allt för att få de andra att gilla oss. Men egentligen är vi rädda för att föräldrarna ska få reda på vad man har gjort. Innerst inne vill man inte göra sina föräldrar besvikna. Men någon gång måste man växa upp. Någon gång måste vara den första, right?
Men en sak - väx inte upp för tidigt! Var dig själv och gör inte som alla andra tycker. Vill du vara hemma med familjen istället för att festa så är det den bästa idén. Du kommer ändå inte ha kul om det inte var vad du egentligen ville göra. Så känn efter vad du egentligen vill, and love yourself, couse your awesome ♥
So what we get drunk? so what we smoke weed? we're just having fun. Living young, wild & free.

min hårfärg

Ååååh jag vill färga mitt hår! Färgade ju som på första bilden för ett tag sedan, alltså rödbrunt, men av någon anledning så blir mitt hår ALLTID guldbrunt? har haft både ljuuusbrunt, mörkbrunt & rödbrunt men det blir av någon anledning alltid guldbrunt igen, fattar inte varför eftersom jag är blond egentligen.. Jag har tröttnat på den färgen, vill ha rödbrunt igen!
den guldbruna jädra färgen som jag har nu, jag gillar den men får den om och om igen, vill ha kvar samma färg hela tiden ju och inte behöva färga om för att den guldbruna dyker fram..

skolaskolaskola

Tjaaaa, sitter på lektion och jobbar med våran hemsidan, åååh orkar inte!
skolans datorer är typ 70 år gamla och det finns ingen webcam, så ni får gamla bilder.


frääsh

Godmorgon! Har tagit en lååång dusch nu på morgonen och ska börja röra mig mot skolan om fem minuter, blir nog en rätt chill dag.Har på mig mjukiskläder och har lockigt hår idaaag, har typ aldrig hänt hehe? Efter skolan ska jag vaccinera mig med Melina och Kim (iiiih nervös) och sedan kanske jag åker upp till Vällingby och byter bikinin jag köpte igår. puuuuss

homie

Tjaaaa! Kom hem för ungefär en timme sedan, åkte upp till Vällingby med Tin-Tin och Hugo. Kollade på lite bikinis och så, hittade en jättesöt för ett bra pris så den köpte jag! Men upptäckte att den var lite trasig och att de tog för mycket pengar för den, så ska dit under veckan och byta :P
Vi hängde hos Tin-Tin en stund också, var mest utomhus och chillade. nu ska jag gå och lägga mig, puuuss
lägger upp gårdagens outfit imorgon, har glömt hehe
de ser så sjukt snygga ut på den här modellen juu? men de var inte alls like fina när jag testade dem idag :(

in da skola

Sitter i skolan på SO-lektion och tråååkar. Skulle ha shor idag, städa skolan och matsalen osv men jag slipper för har prov :D hehe
Vi jobbar typ om digerdöden, gör egna hemsidor osv. nu är det genomgång så ska lyssna :)


This is what's on my wishlist


Standing still

Den här låten var värd mer poäng i eurovison, den här låten går i mina hörlurar hela tiden. Underbar ♥

ginatricot

Är inte den här bikinin to die for? funderar staaaark på att köpa den, sjukt snygg färg också! + världens bästa pris!
Ginatricot har fått in så fina kläder, har lust att köpa typ allt haha! Kommer bli en sjukt färgglad sommar hehe!

It will be okey

Allting har blivit en hel röra. Alla känslor bubblar inom mig. Vill prata med någon men har lovat att aldrig ta upp det med någon annan. Vill berätta för någon som förstår. Det gör ont inom mig att inte få veta vad som ska hända härnäst. Vill få allt ur mig och se så att allt blir bra. Har ingen aning om vad som kommer hända nu, kommer allt bli okej? jag är inte stark längre, vill inte vara stark. Vill inte gå runt med ett fakeleende på lepparna när jag egentligen inte är glad. Allting kom på en gång. Allt var perfekt. Skolan, vännerna, familjen, allt. Jag hade det bra. Allt dåligt kom på en gång. Jag vill ha sommarlov och få tid att tänka. Det här har inte funnits i min värld. Vill inte att det ska hända. Tänker inte låta det hända. Önskar att jag fick prata om det. Helvette.

hetare än solen

Morsning!
Gick nyss upp ur sängen och är så sjukt trött, förstår inte varför haha? har sovit länge och helt okej bra ju :(
Men jaja, ska till mormor vid 1, får se om jag hinner följa med till farmor också. Mors dag u know!
Ska fixa till mig lite nu, käka frukost osv. puuuuss
oh gooosh att man kan vara så jävla sexig ♥ biebergasm

mami i'm home

Var ute med Melina och kom hem nyss, har varit hos Donja och hämtat hennes plånbok och lite såå. Vi drog till grottan och folkan, köpte godis och monster. Nu ska jag kolla på eurovision med familjen, mys sådär. puss puss

tjejkväääääääääääll

Kvällen igår var sjuuukt nice! Jag var hos Tin-Tin först, vi fixade oss och drog till Carro runt 6. Vi fixade god mat, dansade gaaaalet på hennes balkong! alla blickar fastnade på oss hehe, 5 tjejer som festade och dansade galet på balkongen hehe! Drog ut och träffade Hugo en stund, Melina gjorde illa sin hand rejält också :(
Vi kom hem till Tin-Tin runt 12 och jag stannade där över natten, drog hem vid ett idag och la mig och kollade på big brother i min säng hehe. Nu ska jag ut och sola medans jag väntar på Melina som ska komma och umgås med mig! puuuss

badaaaa

Var ute och joggade med Sara och Awi på idrottslektionen, så sköönt! Kom nyss hem och skulle ut och sola när Tin-Tin smsar mig så nu ska jag hem till henne och sola och bada istället! Naaaaaaaajs som sjutton!
Ikväll ska vi till Carro och träffa massa andra underbara brudar, så puss sålänge ♥

tandställning på g!

Var hos tandregleraren sista lektionen och fick reda på att jag ska få jag räls! Det var inte planerat alls, skulle dit på undersökning och kolla om allt gått bra från förra tandställningen jag hade. Men jag berättade att jag inte var nöjd osv, så nu blir det räls i ca 1,5 år. Är så sjukt nöjd! Sätter på rälsen efter sommarlovet, någon dag innan skolan börjar så det är ett tag kvar men ska bli så sjukt skönt att få det överstökat. Snyggtleende next!

skönaste dagen

Dagen igår var så sköööön asså!
Lavin fyllde år och hon blev äggad och mjölad! Vi hällde ketchup, vitlökssås och keso över henne + mer! Hahahaha mitt på lunchrasten ;)
Och på kvällen var på i vinstaskolan på "vinstaskolans dag" med massa gamla godingar från vinstaskolan haha. Har inte garvat så mycket på länge!
Nu ska jag jobba lite med min musikredovisning innan jag fixar mig för dagen, puuuss

melinaaulander

Kolla in min söta underbara väns blogg ↓ Hon är fett cool så därför borde ni kolla deeeeen ♥
http://melinaaulander.blogg.se/http://melinaaulander.blogg.se/http://melinaaulander.blogg.se/

Första doppet i år!

Drog till Tin-Tin med Kim och badade i hennes pool när Tinnis slutade, första doppet i år i 20 graders vatten hehe! Måste tillägga att jag var den ända som inte blev iputtad ;) men skulle nog inte ha badat för mitt öra..
Jag tog ju ett hål till i örat för ca ett halvår sedan, det har hållt på och krånglat hela tiden och nu är det infekterat och gör så jädra ont. Hela huvudet dunkar och det värker i hela örat.
Har tagit ipren & alvedon + bedövningssalva på hela örat. Och mamma har nyss "opererat" mig, klämt som sjutton och jag har skrikit och gråtit. Fyfaaaan asså, aldrig mer hål i öronen!

Me gusta el clima!


Hehe lite spanska dära, just becouse I'm cool :)
Ska sticka till skolan om en stund, har på mig shorts och t-shirt idag :D I eftermiddag ska jag vara med Tin-Tin en stund, ska plugga och sola tror jag. Och ikväll ska jag pluuuugga med mamma. Har typ 4 prov att förberera mig för så yes!
Nu måste jag äta frukost, måste gå om en kvart!
tis ons tors fre
Mestadels soligt Mestadels soligt Mestadels soligt Mestadels soligt


20°

20°

20°

19°




hotness

Kom nyss hem och åt lite äppelpaj och nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, ska möta tin-tin i skolan om 40 minuter :) Det är så galet varmt idag, men smart som jag är så försov jag mig imorse och hann inte kolla vädret. Så jag hade på mig jeans & väärsta munktröjan! Lite varmt kanske? hehe

Dagens

Tröja - H&M // Jeans - JC + kofta - Ginatricot

Champions Leauge finalen

Var det någon som kollade på Champions Leauge finalen, Bayern - Chelsea, igår? Jaaaaag!
Matchen var sjuuukt jämn ju, men rätt lag vann right?

hejhejhej

förlåtförlåtförlåt för ingen uppdatering igår. Jag åkte till mina kusiner igår runt ett typ, så hann bara vakna och duscha. Och idag har vi varit på grönan och chillat runt där :)
Fick skjuts hem av min farbror och nu har jag tränat lite hehe beach 2012, here I cooome!
Ska kolla på tv en stund & sova sen, pusspusss

Call me maybe - Cimorelli & MattyBRaps

Han kommer bli grymt snygg när han blir äldre hehe

Bästavän

Alicia Ångman Kohut
Jag har känt dig så länge jag minns och vi har så mycket minnen tillsammans att jag knappt minns alla. T.ex alla semestrar på Hörjarö & Böda, när vi sa "välkommen" osv till alla. "Båten", och så sjukt mycket mer. Det skulle ta flera år att rabbla upp allt.
Du är min allra bästavän som finns där i vått och torrt. Jag är inte rädd för att berätta något för dig, jag vet att du alltid skulle lyssna och göra det bästa utav situationen.
Jag har känt dig så länge jag kan minnas, sedan jag låg nyfödd på BB. Jag vet inte hur det skulle kännas utan dig vid min sida, men det är något jag aldrig vill uppleva. Älskar dig nu och föralltid ♥

hemmahemmahemma

Kom nyss hem & ska fixa middag till mig, Amanda och Moa. Det var så sjukt mycket folk på grönan och mer än halva dagen har vi stått i kö. Typ 40 minuter till varje karusell. Men jaja, det kan inte vara lite folk varje dag hehe.
Har lite planer för imorgon, men berättar då! puuuss

Bästa låten någonsin


Green grove

Vaknade nyss och ska fixa frukost och välja outfit för dagen! Ska in till grönan med mina kusiner, nice!
Ska hem runt 5 ikväll och äta middag med min syster, så det blir update då! puuuss
Det var någon som undrade vart sololjan "Hawaiian tropic" som jag visade är köpt, och den finns lite överallt. På H&M, Åhlens, Kicks osv :)

sunbath

Har legat ute på altanen och solat i runt tre timmar! Så skönt! Har blivit lite brun faktiskt hehe, men bränt mig i ansiktet. Så jäääävla orättvist att jag aldrig får färg! Solade ju med Tin-Tin i en timme idag, och hon blev brun och fick värsta bikinilinjen medans jag inte fick någon färg alls :( Aja ska sola gääärnet och hoppas på att jag får lite färg imorgon också, ska till grönan med min kusin :D

Hawaiian tropic

Har varit hos Tin-Tin och solat gärnet hehe, sololja och grejer! Lekte med hennes lillebror en stund också, assöt :D
Måste tipsa om denna sololja som jag använder, grym! så spring och köööp hehe! Finns att köpa lite överallt, på H&M, Åhlens, Kicks :)

school time

Sitter och äter frukost framför Big Brother och väntar på att Melina ska komma :) hon är tidig till skolan hehe.
Känenr på mig att dagen kommer bli sjukt tråkig hehe, men ikväll ska jag vara med Tin-Tin så dåå blir det najs!
image description

Freeesh

Tog nyss en lång dusch och fixade mig fräsch med hårinpackning, rakade benen och så.
Nu sitter jag och fixar mina naglar, har filat & smort in nagelbanden + målat dom. Fick bli grönt den här gången hehe!
Måste tipsa om en grym nagellolja som jag använder, den är köpt i London tror jag men tror den finns här i Sverige också. Den återfuktar nagelbanden och dem blir skitsnygga så ett tips!

Naaaaails

Sitter hos Melina och hon fixar Lavins naglar med gelé, jag ska inte fixa mina idag men får se om jag kanske fixar mina någon annan dag :) sjukt snyggt ju!
Btw så fyllde Nati år idag, vi skulle ägga honom men Batch tappade sitt ägg och jag missade hahahah. Men Nati flyttade sig när jag skulle kasta och jag orkade inte jaga honom ännu mer efter typ 20 minuter hehe!
Imorgon börjar himmelsriket hihi, azuuum!


Chill. I got this.

Sitter och kollar på BigBrother och checkar olika roliga bloggar hehe! Vobban åkte ju ut igår, yeeees, gillade han inte.
Iaf så har dagen varit aaaasskön. Har temavecka och jag ska jobba med språken i Spånga, vi gjorde massa övningar och en enket för imorgon, för då ska vi ut och intervjua folk! Och sedan på onsdag ska vi redovisa om det. Sedan är vi ju lediga torsdag & fredag, och jaaag är själv hemma med min syster onsdag - söndag, hur najs? Galen skön vecka!
581228_403354106363350_100000662931625_1275714_1482249014_n_large

In da school

Sitter i skolan med Melina & Lavin. Vi slutade för typ en timme sedan, men vi har inga liv så vi stannar här haha. Så jädra tråkiga vi är. Vem fan är i skolan eller centrum och bara sitter? Hahaha nej men ska gå hem innan folk upptäcker att jag inte hat liiiv haha ;)

 


Cool car

Sitter i bilen påväg till farmor. Och vi är fett coola och åker i bil utan tak hihi! Flashigt ;) ska kolla instagram och alla borde följa mig, heter jojoswow! Håret blåser i ansiktet haha så ser ingenting, så blog u later. Puuuuss <3

Stronger - Seattle Childrens Hospital

Den här videon är så sjukt rörande. Den är så djup och otroligt fin. Tänk alla barn som lider av cancer, vilket liv de har. Tänk de barn som blir friska av cancern, vilken känsla det måste vara. Men tänk de som inte klarar sig. Cancer är en så sorglig sjukdom som ingen borde få uppleva. Jag vet flera som har/ har haft cancer, och det är en så stor kamp för liv och död. Ingen borde få vara med om något så hemskt, varken vuxna eller barn. Jag vet folk som har gått bort i cancer. Och jag vet folk som klarat sig. Det är så hemskt att folk faktiskt dör pga av sjukdomen. Men jag är så sjukt glad att jag har kvar de som klarat sig. Det är en person som står mig nära som faktiskt klarat sig, men fått massa komplikationer som hon kommer leva med resten av livet. Och det är hemskt. Och jag är så glad att hon finns här idag.
På en sekund kan livet vända, så ta vara på tiden du har & gör den till något värdefullt ♥

melfina

Har suttit och fixat med en grej en stund med Melina :) hon drog för typ en timme sen och jag ska kolla på BB nuuu, haha beroende typ?
nej men ska kolla på det och fixa lite godis, sedan sova. puss på er ♥
I vällingby idag..

Who wants a lollipop?

I Want a Lollipop, bitch.
Hejhej! Melifjongen här! :) vi ska åka till vällngby eller jag ska dra med Josefjongen för är jätte lat. och tjock.
vi ska handla lite presenter till några älsklingar som fyller år den här månaden!
Sen kanske vi fikar ellernågot roligt! men det ska väll antagligen Joselini blogga om efteråt för det är sånt bloggare gör eller hur? bloggar om allt.. före och efter.
" nu ska jag äta en macka bloggen"
5 min senare
" den var god"
fett irreterande.
MEN MEN NU SKA VI RÖRA OSS OCH REGNET ÄR BAJS: SOOOOL COME AT ME BRO.
hejdå puss och kram från Melinisen :)

Väntar på Melina

jag var blond hihi

godnatt!

Är så sjukt trött asså, var så jäääädra trött imorse att jag inte vaknade av väckarklockan. Vaknade av mig själv klockan 9, och började klockan 8. Men hann iaf till andra lektionen. Ska lägga mig strax, när BB slutar ;) puuss!


I just loooooove it

Har ni hört Justin Biebers nya låt som han har skrivit till sin mamma? säg inte att han inte har någon skäl alltså.
Hans hjärta är av guld ♥ det är otroligt att han gör allt det här för sina fans, sin mamma osv. Han är helt fkn underbar ♥

Fågor

1. Hur gammal är du om fem år?
19

2. Vem tillbringade du minst två timmar i streck med i dag? (alltså hela tiden)
Melina, Batch, Nati, Lello, släkten och säkert fler som jag inte minns.

3. Hur lång är du?
170 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Shrek 3 haha

5. Vem ringde du senast?
Lello tror jag

6. Vem ringde dig senast?
Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du skickade?
Men vad är problemet?

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Oftast sms.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta.

10. När såg du senast din mamma?
någon minut sen

11. Vilken ögonfärg har du?
ändrar beroende på ljuset/humöret så har alla.

12. När vaknade du i dag?
8.52

13. Vilken är din favoritjulsång?
ingen haha.

14. Vilken är din favoritplats?
sängen haha, annars i london :D

15. Vilken plats föredrar du minst?
sal C308 på SO-lektionen, haha.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
I en lägenhet i spånga & jobbar på ett jobb med bra lön haha.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Spöken och andar. Var rädd att dom skulle komma in och ta mig när jag sov, hade alltid öppen dörr & ljust utanför.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Tidigare idag när Moa och Sofia snackade om helt random saker som jag och Neo inte fattade, & jag och Neo ville vara lika random så vi snackade om bananer XD

19. Hur stor är din säng?
typ 115 cm tror jag, men ska skaffa större när jag flyttar ner :)

20. Har du stationär eller bärbar dator?
stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
med stor tröja och trosor ;)

22. Hur många kuddar har du i sängen?
två :)

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett

24. Vilka städer har du bott i?
En, Stockholm

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota i gräs, skor utomhus, strumpor inomhus

26. Är du social?
Rätt så. fast ibland inte :P vill inte gå ut, orkar inte prata i telefon, ingenting…

27. Vilken är din favoritglass?
Ben & Jerrys, half baked!

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Cheesecake

29. Tycker du om kinamat?
Jarrå!

30. Tycker du om kaffe?
nej, men coffee cooler är sjukt gott!

31. Vad dricker du till frukost?
Helst juice, men oftast vatten.

32. Sover du på någon särskild sida?
högersidan för det mesta.

33. Kan du spela poker?
nej :P

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja! Vem gör inte?

35. Är du en beroendemänniska?
tror inte det :P

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
En i min klass, som också har samma efternamn hehe.

37. Vill du ha barn?
Jaaa!

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska & spanska ;)

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej :)

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Klädeeeeer! :D

42. Äger du dyrbara smycken?
Inga svindyra, men värdefulla för mig.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
big brother ;)

44. Kan du rulla med tungan?
ja haha!

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Yasmin hahaha!

46. Sover du med gosedjur?
Nej haha.

47. Vad har du för ringsignal?
sony ericssons vanliga

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
någonstans har jag säkert dom

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
dataspel

50. Flirtar du mycket?
det tror jag inte haha

51. Kan du byta olja på bilen?
nej :o

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Hungerspelen :)

54. Läser du dagstidningen?
nej haha

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
nej :P

56. Dansar du i bilen?
hahahha nej men dunkar om musiken är bra

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
The Voice eller NRJ

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
idrotts uppgifter

59. När var du i kyrkan senast?
på begravning för 4 år sedan tror jag. har varit massa efter det men jag har inte velat gå..

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Eva & Laila.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
en natt? haha tältar inte, campar i husvagn.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Fick en glass av mamma häromdagen hahaha, minns inte annars.

63. Vad lyssnar du på just nu?
william spetz hahaha :D

64. Har du varit med i tidningen?
ja, var med i en finsk tidning en gång. det är vad jag minns hahah.

65. Vad är det konstigaste du ätit?
minns faktiskt inte

66. Vem såg dig naken senast?
Min katt, haha ;)

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Lilaaa :D

68. Hur imponerar man på dig?
Genom att synas och höras, vara framåt, inte blyg & våga ta kontakt.

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Oftast ingen…

70. Har du någon piercing?
Ja, i naveln & tre i öronen. Och funderar på att ta i tungan och fler i öronen :)

71. Din största vinst?
50 kronor på trisslott. hahah minns faktiskt inte vad jag annars har vunnit :P

72. Civilstånd?
singel

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
facebook, blogg, massa bloggar

74. Är du fåfäng?
Ja, det är jag nog. Fast jag bryr mig inte så mycket om märkeskläder och har inga problem med att gå ut osminkad och sådanna grejer.

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Nej, men ångrar saker jag inte gjort.

76. Hur gammal är din mamma?
fyllde nyss 40.

77. Vilket är ditt drömjobb?
att jobba med mode eller musik. skulle vara kul att jobba som inköpare på typ H&M.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
åka till thailand!

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
fiskar, underlater, katter

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
jag har genomgått två allvarliga operationer, jag är höjdrädd och vågar inte hoppa från trean i badhus, jag är nöjd med min kropp

81. Svär du ofta?
ja :P

82. Sverige när det är som bäst?
en aaaaasvarm sommardag med shorts & linne på grönan, har kul och blir brun samtidigt.

83. Kan du åka slalom?
ja :)

84. Vad har du ätit i dag?
lycklingsallad 2 ggr och tårta.

85. Vad har du för utbildning?
går på högstadiet.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
magen tror jag.

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
låren.

88. Har du fått ig på ett prov?
jadå

89. har du fått högsta betyg på ett prov?
jajamen!

90. Nämn två snygga personer?
Alexander Christiansson & Marcelo Peña

91. Saknar du något?
ja ♥

92. Är det viktigt att fira högtider?
Ja, men man ska fira det för varför man egentligen gör det. Inte för att alla andra gör det..

93. Vad gör dig ledsen?
Sorgliga saker som när någon dör, sorgliga filmer.

94. Vad gör dig glad?
Justin Bieber, komplimanger, när jag gör bra ifrån mig.

95. Har du varit gift eller förlovad?
nope.

96. Vad ska du göra i helgen?
chillaaaa, fira student, kanske dra till grönan.

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Haha too private ;)

98. Vad har du för täcke?
Svart & vit randigt

99. Vem är din förebild?
Justin Bieber ♥

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Kolla på BB


party rooock

Har haft rätt kul ikväll, det var ju bara min systers & mina gemensamma släkt på mammas sida som kom, och sedan hennes pappas släkt som jag inte träffar så ofta. Men har haft mys iallafall, ätit massa god mat! Umgicks mest med min syster och hennes kompisar hehe, men har haft med kul iaf! Har lite planer för ikväll, får se om det blir som jag tänkt :)

Studentfeeeeest

Kom nyss hem och har fixat lite att äta, ska strax hoppa in i duschen och fixa mig fräääääsh! Min syster tar studenten idag, kunde inte komma på utspringet men hon kommer hem om en stund så du blir det parteeey här hemma ♥

Är inte han typ snyggaste killen ni sett?


Beach 2012

Ska ta tag i träningen igen och förbereda mig för beach 2012 och skaffa drömkroppen! Jag kommer gå runt på stranden i sommar med världens snyggaste kropp och bara njuta hihi. Nej det lät själviskt, men nu ska jag ta tag i träningen så får vi se hur det går ;)
Det skulle ju inte skada med denna sjuuukt snygga kropp! Kolla magmusklerna & formerna! Helt sjukt hur snygga Victoria Secret modeller är. Galet bruna också, bara jag som aldrig får någon färg alls, så tråkigt eftersom det är sjukt snyggt!
Men det är i mina drömmar att få kroppen som dom!

Mange Makers

Har du hört Mange Makers nya låt, Drick den. Jag tycker den är rätt skön att lyssna på, och den passar till fester.
I sommar ska jag till grönan och kolla på dem iallfall! Har sett dem live i Kista på Blog Awards förra året, men det är dags igen hihi.

HAHAHHA

That awkward moment when you go to lick the sauce of your arm, and you realize it’s not your arm.

Går det att sjunga bättre?

1.20 får han mig att dö ♥

friluftsdag

Har haft friluftsdag med skolan på Spånga IP hela dagen. Inte det roligaste, det var kallt & regnade. Men efter att jag sprang 800 meter frös jag inte längre haha. Det var rätt kul iaf :)
Har hoppat längd & höjd-hopp, sprungit 100 m, joggat 800 m & massa andra grejer, så nu slipper jag träna ikväll ;)

Tävling

Jag är med och tävlar om ett skal HÄR, var med du också! :D
Tävlingen är via merskal.se

Song for bad days


snygging

Kom nyss hem från skolan, fixade något att äta och nu ska jag kolla på big brother som jag har missat tre avsnitt av! :$
Så yes, det är mina planer just nu!
Efter middagen ska jag till Tin-Tin, kommer säkert hoppa massa haha.
Vi hade det fett mysigt igår, fixade melon, vindruvor & doppade i smält choklad. Jordgubbarna var slut på konsum så vi skippade dom haha :P Träffade Jossan en stund och på åt på GPH också. Beställde familjepizza, som vi trodde skulle vara liten, men nej den var större än bordet haha!
Måste bara visa för han är typ överdrivet snygg? :D

plans with the tin-tin

Hade det så sjuukt kul på grönan igår, har inte garvat eller gråtit så mycket på länge! ;)
Det var jag, Lello, Sanna och Yasmin.
Vi gick in i spökhuset, och det är det läskigaste jag gjort asså. På gud jag har aldrig gjort något värre. Jag, Sanna & Lello låg på golvet och skrek & grät! :$ hahah skitmobbade, men helt seriöst jag trodde dom skulle döda mig.
Kom hem för typ 20 minuter sedan, fixade till min lite och nu ska jag till skolan igen och träffa Tin-Tin, vi kommer ha det azum haha ;)

solat & grönan

Har suttit ute på altanen och solat i några timmar, har inte fått mycket färg men jag är inte förvånad :P
Nu ska jag till grönan och träffa Lello!
Puuuss!

han är het, haha ♥

Skön tjej!

Hon är så rolig hahaha, och hon har så rätt i alla hennes videor

LMFAO

Är fett ledsen att jag inte åkte till Grönan och kollade på LMAFO igår! alla säger att det var så värt det & att de rockade hela grönan! men det var ju så sjukt mycket folk så hade nog inte fått plats ändå haha. Vissa fick ju inte äns komma in för att det inte fick plats :P Men ångrar nu att jag inte åkte, har ju guldkort as you know så kunde ju dragit om det vart för mycket. men aja, jag var hemma med Lavin och Helin istället haha!
Ni som var där, vad det värt att gå på den?

Nu har jag bestämt mig.

Jag tänker ha kvar bloggen & blogga, kanske till och med under sommarlovet. Men kommer inte blogga som förut, kanske några inlägg i veckan. Och det kommer inte vara om mitt liv som förut, utan isåfall om musik, mode, självförtroende och så. Jag tycker om att skriva så en del texter om självkänsla & självförtroende kommer nog att komma upp :) så nu vet ni att bloggen kommer bli kvar, men inte som förut!

Grymt bra

Har ni hört den här covern? om inte så är det ett måste att lyssna på den! Både tjejen och killen är så grymt diktiga att det inte är sannt. Ni kanske vet vilka de båda är "Connie Talbot" och "Jordan Jansen". Det här är så bra asså, man skulle inte passa på de här rösterna. Tror Connie är typ 11 år! Helvette asså, varför kan inte jag sjunga så? :(

glad chey

Tjaaaaa, haha!
Är på så galet bra humör utan anledning typ haha.
Sov hos Lavin igår, och hon, jag & Helin har haft det mys haha. garvat galet osv :)
Idag var vi ute typ hela dagen, cyklade till coop i Vinsta och köpte godis, chips & läsk haha, riktigt tjockisar!
Runt halv sex drog jag hem & fixade mat till familjen, duktig jag är va? haha :D
Nu ska jag kolla på big brother och kanske skype med lina om hon är inne, saknar henne sötiis!
I miss u ♥

I I was your girlfriend, never let you go

Videon kom ut idag, gaaaaash jag är äver hype! så underbart snygg är han ♥

Jordan Jansen


Svante Nilsson

Måste tipsa om den här clåten av Svante Nilsson, så sjukt duktig! Känner honom lite halvt, han bor i samma område som mig och har träffat honom några gånger. Men sjukt duktig är han :)
här är en cover till hans pappa som dött. ↓

Sipan Cakir

Sipan Cakir, som var med i Big Brother 2012, har så grymt bra låtar. Drogar hans musik, och får inte nog av låtarna!
Kärlek till han ♥


sooola

Det är så sjuuuukt varmt och skönt väder idag! Drog hem till Melina när vi slutade och vi satte oss ute i shorts och åt nutella & godis hehe, nejnej vi är inte feta ;) Bytte nyss om till bikini så ska ut och sola och kolla på Big Brother, mys!
Ska sola sönder, jag blir aldrig brun! I sommar ska jag få så mycket färg att folk kommer tro att jag är utlänsk haha.
Det här ska vara jag efter sommaren ♥

Valborg

Igår var jag i Bålsta hela kvällen med Alicia, Elinor, Alex & Jesper. Vi var nere i centrum och chillade lite, jag vart lite dissad också haha. Nejmen det var mys. Träffade Emil också så hade någon att prata med när de andra satt och myste haha.
Idag har vi gjort detsamma fast varit hos Alex och chillat lite sådär. Drog hem runt typ sju, och nu ska jag sova, är så sjukt trött, puss på er!
some pics från idag, haha elinor och jesper.

dålig uppdatering

Förlåt för uppdateringen. Men har ingen som helst lust att blogga längre och det får ni stå ut med.
Kommer inte blogga lite mycket, men slänger kanske in ett inlägg då och då. puss ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus